Tiina Aho-Erola on viulupedagogi ja barokkimuusikko. Hän täydensi viulunsoiton ja barokkiviulunsoiton opintojaan kotimaan opintojen jälkeen Hollannissa Utrechtin musiikkikorkeakoulussa, ja ehti mukaan Suomalaisen barokkiorkesterin toimintaan (alkuaan Kuudennen kerroksen orkesteri) miltei sen perustamisesta saakka. Hän on samaten Helsingin Barokkiorkesterin vakiosoittajistoa. Viulunsoitonopettajana hän toimii Keravan musiikkiopistossa.
Hänen kiinnostuksensa kohteena on erityisesti vanha musiikki ja myös aivan uusinta uusin musiikki. Hän oli pitkään Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin muusikko ja myös Avantin jäsen. Hän oli vuosina 2000-2013 myös suolikielillä soittavan Rantatie-kvartetin viulisti, ja soitti mm. klassisen musiikin Emman saaneella Erik Tulindbergin kvartettoja sisältävällä äänitteellä. Tiina Aho-Erola asuu Järvenpässä.
Gambisti ja sellisti Johanna Kilpijärvi valmistui musiikin maisteriksi vuonna 2018 Sibelius-Akatemian vanhan musiikin aineryhmästä. Gambansoittoa Johanna opiskeli Markku Luolajan-Mikkolan ohjauksessa. Johanna on kotoisin Nurmijärveltä ja opettaa sellonsoittoa vanhassa opinahjossaan Nurmijärven musiikkiopistossa sekä Jukolan Musiikkikoulussa, ja ohjaa myös Nurmijärven Opiston vanhan musiikin yhtye Pluralista. Musiikkipedagogi AMK:ksi Johanna valmistui Metropolia Ammattikorkeakoulusta jouluna 2010. Johanna esiintyy aktiivisesti mm. barokkiorkesteri Ensemble Nylandiassa ja sen pienemmässä yksikössä, gambaduona yhdessä Maija Lampelan kanssa. Johanna on esiintynyt useissa kotimaisissa vanhan musiikin tapahtumissa kuten BarokkiKuopio-, BRQ Vantaa, Kajaanin Barokki soi- ja KontraPunctum -festivaaleilla sekä Fringe-konserteissa Utrechtin vanhan musiikin festivaaleilla Hollannissa. Johanna valittiin Sibelius-Akatemian vuoden 2019 Talven nuoret taiteilijat -konserttisarjaan.
Saija Kivioja
Olen keravalainen sopraanolaulaja ja laulupedagogi. Olen ehtinyt tehdä monipolvisen uran musiikin parissa orkesteri- ja kamarimuusikkona ja musiikkileikkikoulun opettajana, minkä jälkeen laulaminen on vienyt mennessään. Kaikki musiikin aikakaudet ovat lähellä sydäntäni ja on aina yhtä suuri ilo hengittää yhdessä musiikkia!
Anna Orasmaa on keravalainen cembalisti ja monipuolinen pianopedagogi. Alkujaan continuosoiton kautta herännyt kiinnostus vanhaan musiikkiin johti Sibelius-Akatemiaan ja musiikin maisterin tutkintoon. Anna on täydentänyt opintojaan Ranskassa Boulognen konservatoriossa, Haagissa sekä Amsterdamin konservatoriossa. Anna soittaa säännöllisesti Suomalaisessa Barokkiorkesterissa ja konsertoi mm. Trio Barocco- yhtyeen kanssa. Hän on esiintynyt lukuisilla kotimaisilla festivaaleilla kuten BRQ Vantaa, BarokkiKuopio ja Barokki Soi. Anna soitti Euroopan Unionin Barokkiorkesterissa vuosina 2005-2007 esiintyen myös solistitehtävissä useissa Euroopan maissa.
Barokkimusiikkia päiväkoti- ja alakouluikäisille esittelevät konsertit ovat kuuluneet ohjelmistoon jo pitkään. Myös hoivakotikonsertit ovat Annan sydäntä lähellä. Muusikontöiden lisäksi Annaa työllistää pianonsoitonopetus eri muodoissaan. Hän opettaa Porvoonseudun musiikkiopistoissa sekä Uudenmaan Suzuki-instituutissa.
Hanna Pesonen on aktiivinen freelance barokkiviulisti, joka soittaa säännöllisesti Helsingin Barokkiorkesterissa ja Suomalaisessa barokkiorkesterissa sekä useissa kamariyhtyeissä. Hannaon opiskellut barokkiviulua Lontoossa Simon Standagen oppilaana sekä valmistunut Sibelius-Akatemiasta Vanhan musiikin maisteriksi vuonna 2008 opettajanaan Kreeta-Maria Kentala.
Markus Pelli on monipuolinen sellisti ja sellopedagogi. Hän opettaa sellonsoittoa Kirkkonummen musiikkiopistossa. Opetustyönsä ohella Markus toimii soolosellistinä Hyvinkään orkesterissa ja kamariorkesteri La Tempestassa sekä esiintyy kamarimuusikkona erilaisissa yhtyeissä. Rakkaus vanhaan musiikkiin heräsi jo nuorena, kun Markus pääsi Keravalla asuessaan mukaan legendaarisen Kantaattiorkesterin toimintaan. Jo 1990-luvulla hän oli mukana kymmenien Bachin kantaattien esityksissä. Viime vuosina Markus on toiminut barokkisellistinä Keskisävel-yhtyeen lisäksi Suomalaisen barokkiorkesterin yhtyeissä.
Laulupedagogi AMK ja taiteen maisteri (design, musiikki) Katja Vaahtera on erikoistunut vuodesta 2006 barokkilaulun esityskäytäntöihin ja pedagogiikkaan.
Hän esiintyy maamme keskeisten barokkikokoonpanojen solistina sekä työskentelee poikkitaiteellisten työryhmien produktioissa sekä kotimaassa että eurooppalaisilla festivaaleilla. Hän valmistui erinomaisin arvosanoin diplomilaulajaksi prof. Eva Blahován johdolla Slovakiassa keväällä 2015 ja toimii laulunopettajana mm. Espoon Arbiksessa.